Close

partypokerTV

Poker non-stop przez 24 godziny na dobę - cała akcja z trasy partypoker MILLIONS.

Przejdź do

Poznaj nasz Team Online

Stworzyliśmy zespół z najbardziej popularnych i ujmujących pokerowych osobowości w serwisie streamingowym Twitch. Śledź postępy członków naszego Teamu Online i dołącz do społeczności Twitch!

Gry gospodarzy

Czym jest gra gospodarza?

Każdy z członków Teamu Online będzie gospodarzem cotygodniowego turnieju dla swojej społeczności, w którym ustalona jest wynosząca 25 $ premia za jego wyeliminowanie. Stawki wpisowego mogą się różnić.

Awansuj do finałowego etapu gry gospodarza, aby otrzymać bilet na cotygodniowy turniej Twitch Open!

Oto pełen harmonogram gier gospodarzy:

Dzień Gra gospodarza Godz. (GMT) Godz. (ET)
Poniedziałki "MattStaples" 18:00 13:00
"DWStevie" 13:00 08:00
"Degens" 21:00 16:00
"RSchoonbaert" 23:00 18:00
"BBZ" 14:00 09:00
Wtorki "HeyMonia" 20.00 15.00
Środy "AllinPAV" 02.00 (czwartek) 21.00
Czwartki "LuiMartins" 23.30 17.30
Piątki "PokerStaples" 20.00 15.00
"Egption" 19.00 14.00
Soboty "Courtiebee" 22.00 17.00
Niedziele "JeffGrossPoker" 22.15 17.15

Gry te można znaleźć po zakładką Turniej w holu:

Twitch Open

Turniej $11 Twitch Open odbywa się w każdą sobotę o godz. 20.00 (GMT)/15.00 (ET). Wstęp jest otwarty dla wszystkich tych, którzy śledzą lub oglądają dowolne z naszych transmisji w serwisie Twitch.

Członkowie Teamu Online będą brać udział w grze. Premia za wyeliminowanie każdego z nich wynosi 25 $ w gotówce!

To nie wszystko! Nasi zawodowcy i ambasadorzy okazjonalnie będą włączać się do akcji, a ich nokaut będzie oznaczać dodatkową premię w wysokości 25 $.

Twitch Open będzie transmitowany co tydzień na naszym kanale partypokerTV, a transmisję poprowadzi HeyMonia!

Twitch Open:

  • W każdą sobotę
  • 20.00 GMT / 15.00 ET
  • 11 $ wpisowego
  • 25 $ premii za nokaut każdego z członków Teamu Online

Poprawki harmonogramu:

  • Rschoonbaert 20.00 (GMT) / 15.00 ET
  • LuiMartins 22.30 (GMT) / 17.30 ET
  • Egption 22.00 (GMT) / 17.00 ET

Odbierz do 40% zwrotu gotówki

Wymagane jest jednorazowe zgłoszenie udziału. Należy zdobyć przynajmniej 25 punktów tygodniowo. Obowiązują warunki regulaminu.

Zamień 5 $ na 1 mln $!

18+ Obowiązują warunki regulaminu